Haarlem

Beste bezoeker/klant,

Welkom bij Olala Chocola Haarlem!

Wij zijn open! Ondanks de nieuwe Lock-down die op 14 december 2020 j.l. is afgegeven mogen wij gelukkig open blijven! We vallen met onze winkel binnen de levensmiddelen sector. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee! U bent van harte welkom!

* COVID-19 informatie*
Via deze weg willen wij u informeren over de gevolgen en regelgeving omtrent het Corona virus binnen Olala Chocola.
In onze vestigingen hangen informatie folders met de genomen voorzorgsmaatregelen, wij verzoeken u vriendelijk deze in acht te nemen. Een mondkapje dragen in onze winkel is verplicht.

Mocht u over uw reservering, bestelling o.i.d. vragen hebben. Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

In Haarlem bent u sinds maart 2015 van harte welkom bij ons in de winkel. In september 2014 heb ik in Rotterdam een workshop bonbons maken gevolgd bij Peter en Martijn. Deze middag hebben zij mij dusdanig weten te enthousiasmeren met hun passie voor het vak, dat ik toen besloten heb om het roer om te gooien en zelf een winkel in Haarlem op te zetten. Na in de leer te zijn geweest bij Peter en Martijn was het in maart 2015 dan zover, de winkel ging open! En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen moment spijt van die keuze gehad!

In mei 2019 zijn wij verhuisd van de Gedempte Oude Gracht naar de Zijlstraat, één van de gouden straatjes van Haarlem. Onze winkel in de Zijlstraat is gevestigd in een mooi rijksmonument. U kunt bij ons terecht voor een leuke cadeau voor diverse gelegenheden of gewoon voor iets lekkers voor uzelf! Door de open werkruimte in de winkel kunt u ook gelijk zien hoe ik samen met de rest van ons team elke dag de heerlijke chocoladeproducten tot stand laat komen.

Daarnaast geven wij op doordeweekse dagen, avonden en in het weekend diverse workshops en kinderfeestjes. Daarnaast kunt u ook voor diverse arrangementen en themaworkshops bij ons terecht. Onder het kopje ‘workshops’ vindt u hier meer informatie over.
Wij hopen u graag te zien in onze winkel!

Vriendelijke groet,
Marleen Gouma

Contact

Zijlstraat 60
2011 TP Haarlem
Tel: 023-2022683

Openingstijden

Maandag: 9.30-18.00
Dinsdag: 9.30 - 18.00
Woensdag: 9.30 - 18.00
Donderdag: 9.30 - 18.00
Vrijdag: 9.30-18.00
Zaterdag: 9.00-17.30
Zondag: 12.00-17.00

Workshops

chocolade kinderfeestje
Bij Olala Chocola kunt u ook terecht voor kinderfeestjes. De feestjes duren 1,5 uur en is bedoeld... verder lezen »
chocolade workshop roosendaal chocolaterie truffels bonbons breda leiden gorinchem haarlem arnhem rotterdam gouda dordrecht vianen
Altijd al eens wat creatiefs met chocolade willen doen met vriend(inn)en? Bij Olala Chocola kan het... verder lezen »
Workshop bonbons maken
Denkt u erover om een workshop bij Olala Chocola te volgen? Van harte welkom! Vanzelfsprekend... verder lezen »

Producten

Bonbons ambachtelijk chocolaterie atelier pistache Rotterdam Haarlem Gouda Breda Dordrecht Roosendaal Gorinchem Vianen Leiden Arnhem
Wat is een ambachtelijke chocolaterie zonder handgemaakte bonbons? Geen echte chocolaterie... verder lezen »
Voor de verschillende feestdagen die ons land rijk is hebben we verschillende producten. Ook voor... verder lezen »
handgemaakte slagroomtruffels chocolade workshop roosendaal chocolaterie truffels bonbons breda leiden gorinchem haarlem arnhem rotterdam gouda dordrecht vianen
Slagroomtruffels zijn het meest geliefde en gekochte product van Olala Chocola. Deze truffels zijn... verder lezen »