Breda

Beste bezoeker/ klant,

De gezelligste chocolaterie van Breda en omstreken vindt u aan de Nieuwe Ginnekenstraat 24. In onze stijlvolle winkel mer open atelier kunt u meekijken hoe wij op ambachtelijke wijze bonbons en chocolade producten maken. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje in onze winkel te komen nemen, er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

U kunt bij ons terecht voor ambachtelijke handgemaakte bonbons, een zeer ruime sortering repen en tabletten, chocolade-artikelen, chocolade-cadeaus, slagroomtruffels, opdrachten in chocolade, diverse workshops en relatiegeschenken met uw eigen logo.

Bij Olala Chocola is het mogelijk om diverse workshops bonbons maken te volgen, ook 's avonds en op zondag. Een leuke manier om kennis te maken met het chocolade ambacht. Tijdens de workshops krijgt u uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er mee te werken en gaat u zelf bonbons maken.

We bieden u diverse arrangementen om hier invulling aan te geven, kijk hiervoor bij onze workshops op deze website.

Contact

Nieuwe Ginnekenstraat 24
4811 NS Breda
Tel: 076-5320379

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Eerste zondag van de maand: 12.00 - 17.00

Workshops

Workshop bonbons maken
Deze workshop duurt circa 2 uur. In die tijd krijgt u uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er... verder lezen »
Altijd al eens wat creatiefs met chocolade willen doen met vriend(inn)en? Bij Olala Chocola kan het... verder lezen »
Workshop bonbons maken
Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen. De workshop... verder lezen »

Producten

Olala Chocola Rotterdam Bonbon Workshop Kinderfeest Relatiegeschenken
Wat is een ambachtelijke chocolaterie zonder handgemaakte bonbons? Geen echte chocolaterie... verder lezen »
Truffels
Slagroomtruffels zijn het meest geliefde en gekochte product van Olala Chocola. Deze truffels zijn... verder lezen »
Voor een verhuizing of verjaardag is dit een origineel cadeau. Wij hebben ze in verschillende... verder lezen »